Radionica - HZN na usluzi poduzetnicima

Hrvatski zavod za norme (HZN) poziva predstavnike malih i srednjih poduzeća (MSP-ova) na radionicu: HZN na usluzi poduzetnicima, koja će se u okviru Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva (25. - 30. studenog 2013. godine), održati u Zagrebu 28. studenoga u Velikoj dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78. Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva (The European SME Week) europska je komunikacijska kampanja koju koordinira Europska komisija s ciljem promicanja poduzetništva u cijeloj Europi u skladu s europskim Aktom o malom gospodarstvu.
 


Cilj radionice je pružiti informacije o načinima na koje pojedine kontaktne točke u HZN-u, u tijelima državne uprave i javnim institucijama pružaju podršku mikro, malim i srednjim poduzećima. Svoje aktivnosti i usluge koje nude poduzetnicima predstavit će informacijske i kontaktne točke u Hrvatskom zavodu za norme (HZN), Ministarstvu gospodarstva (MINGO), Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja (MGIPU), Ministarstvu poduzetništva i obrta (MINPO) i Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK). Na radionici će biti dodijeljeno nekoliko priznanja članovima HZN-a za izniman doprinos normizaciji.
 
Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obaveznu prijavu. Zadnji rok za prijavu je 22. studenoga 2013. godine.
 
Pozivnica, program i prijavnica 
HZN e-glasilo 8/2020

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više