Održana radionica - HZN na usluzi poduzetnicima

Hrvatski zavod za norme (HZN) organizirao je 28. studenog 2013. godine radionicu namijenjenu malim i srednjim poduzetnicima, pod nazivom HZN na usluzi poduzetnicima.


Radionicu je otvorio i skup pozdravio ravnatelj HZN-a gospodin Miran Škerl. Na radionici je sudjelovalo preko 60 sudionika. Većina sudionika bili su predstavnici malih i srednjih poduzeća koji su imali priliku upoznati se s radom pojedinih kontaktnih točaka u HZN-u, Ministarstvu gospodarstva, Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja, Hrvatskoj gospodarskoj komori te s programom poticaja poduzetnika i obrta Ministarstva poduzetništva i obrta. Na radionici su dodijeljene zahvalnice članovima HZN-a za poseban doprinos nacionalnoj normizaciji u pojedinim područjima. Zahvalnice su dodijeljene tvrtkama: ALTPRO d.o.o, Elektromehanika Jurišić, MIRTA-KONTROL d.o.o. i PA-EL d.o.o.
 

Predavači, čija izlaganja su niže prikazana, bili su:

 

Ana Marija Boljanović, Hrvatski zavod za norme (HZN)

Mirko Vuković, Hrvatski zavod za norme (HZN)

dr.sc. Lino Fučić, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja (MGIPU)

mr. sc. Jasminka Keser, Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO)

Lidija Švaljek, Centar za poslovne informacije (HGK)

Dinka Vorel, Ministarstvo gospodarstva (MINGO)


Izlaganja: HZN_MSP_izlaganja_www.zip
 


HZN e-glasilo 11/2018

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više