Objavljeni mini vodiči za male i srednje poduzetnike

U sklopu II. faze projekta „BIZimpact“ - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice, Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavilo je četiri mini vodiča za male i srednje poduzetnike. Mini vodiči su predstavljeni na Nacionalnoj konferenciji projekta 28. veljače 2014. u Europskom domu (Cesarčeva 4, Zagreb).
Mini vodiči predstavljeni na konferenciji donose novosti iz područja sigurnosti hrane, normi za industrijske proizvode, zaštite intelektualnog vlasništva i zaštite tržišnog natjecanja i državnih potpora.
U izradi mini vodiča sudjelovali su predstavnici sljedećih institucija:


  • U ime Hrvatskog zavoda za norme mini vodiče Sigurnost hrane i Norme za industrijske proizvode na konferenciji su predstavile Tea Havranek i Ana Marija Boljanović koje su uz Mirka Vukovića i Danijelu Novotu Krajnović sudjelovale u izradi mini vodiča.


Tea Havranek i Ana Marija Boljanović

HZN e-glasilo 8/2020

Službeno glasilo Hrvatskoga zavoda za norme (HZN e-glasilo) izlazi mjesečno (Odluka). Kao prilog službenomu glasilu nalazi se Oglasnik za normativne dokumente s podacima o rezultatima rada hrvatske, međunarodne i europske normizacije.

HZN e-glasilo obrađuje teme iz normizacije i donosi novosti iz HZN-a te međunarodnih i europskih normirnih tijela...
Pročitajte više