Normoteka

RAD SA STRANKAMA
Ponedjeljak - petak od 8:30 do 15:00 sati

Najava na telefon
01 610 60 51 / 01 610 60 59


ADRESA
Ulica grada Vukovara 78, Istočni ulaz*
HR – 10000 Zagreb
e-mail kontakt


PRODAJA
tel: 01 610 60 52, fax: 01 610 93 25
e-mail kontakt












 
Normoteka je informacijska, dokumentacijska i komunikacijska središnjica Hrvatskoga zavoda za norme koja pohranjuje i održava zbirke norma i drugih normativnih dokumenata i publikacija s pratećim bazama podataka putem kojih
se pretražuju i pronalaze odgovarajući podaci o normama i drugim dokumentima iz područja normizacije.

Korisnicima normoteke omogućuje se besplatan uvid u sadržaj norma kao i u ostale dokumente iz fonda i pristup svim raspoloživim informacijama. Također im je osiguran prostor i oprema za rad te stručna pomoć osoblja pri pretraživanju i definiranju njihovih zahtjeva.

Normoteka djeluje i kao nacionalna Kontaktna točka za mikro, mala i srednja poduzeća koja poduzetnicima nudi besplatno informiranje o svim normizacijskim aktivnostima u području njihovog interesa (npr. o nacrtima norma, o normama, o vezi s harmoniziranim zakonodavstvom i sl.), putem telefona ili e-pošte.

USLUGE NORMOTEKE 
 
Usluga informiranja
odnosi se na hrvatske, međunarodne, europske i druge strane norme. Na zahtjev korisnika isporučuju se popisi norma prema različitim kriterijima pretraživanja: području normizacije (ICS-u), tehničkom odboru, ključnim riječima i dr. Usluga informiranja uključuje i posuvremenjivanje podataka o normama na zahtjev korisnika. Podaci se dostavljaju u elektroničkom obliku.
 
Usluga se naplaćuje prema Cjeniku norma i usluga Hrvatskog zavoda za norme 

FOND NORMOTEKE

Zbirke norma Periodika i ostale publikacije u normizaciji